HOTEL FŐNIX SZÁLLODA ÉS OKTATÓKÖZPONT
Tel.: (+36) 84 540 182, (+36) 30 338-8089, fax: (+36) 84 999 652
e-mail: szobafoglalas@hotelfonix.hu; rendezveny@hotelfonix.hu
http://hotelfonix.hu
Nyitva egész évben.

TELEPÜLÉS
BALATONFÖLDVÁR

“Az egyiptomi Főnix madár három nap alatt
újjászületett hamvaiból.
Újuljon meg Ön is a Hotel Főnixben, Mi segítünk!”

A Szálloda 2001-ben nyitotta meg kapuit Balatonföldváron, a Magyar Tenger egyik legszebb üdülőhelyén. A Budapesttől 1 óra alatt megközelíthető színvonalas, családias hangulatú szállodánkban Önt is szeretettel látjuk, akár nyaralóvendégként, akár egy tréningcsoport tagjaként

A tulajdonosok több évtizedes vállalatvezetői tapasztalattal, vendéglátóipari gyakorlattal vágtak bele ebbe a vállalkozásba. Céljuk az, hogy a vállalati rendezvények, tréningek számára olyan helyszínt kínáljanak, amely megbízható minőséget, hangulatos környezetet és profi szolgáltatást nyújt. A cégek és tréningek igényeinek pontos ismeretében a vállalkozás filozófiája az, hogy ne egy szálloda építészeti és működési lehetőségei szabják meg egy tréning lehetőségeit, hanem éppen fordítva:

Az épület és a működés alkalmazkodjon a tréningek igényeihez. Ezért épült úgy az oktatóközpont, hogy az 1300 m2-ből 600 m2 közösségi helyiség, mert

  • teremtünk lehetőséget a kizárólagos használatra,
  • kezeljük a szoba elfoglalásának és elhagyásának időpontját rugalmasan,
  • ezért nincs az étteremnek szigorú nyitvatartási ideje
  • és ezért sütjük a saját konyhánkon a kávészünetek süteményeit…

Természetesen a cégeken kívül gondolunk a nyaralni, üdülni vágyó vendégeinkre is, illetve azokra, akik csak egy kellemes hétvégét szeretnének eltölteni nyugodt környezetben.

A turistaszezonban akciós csomagajánlatokkal kedveskedünk nyaralóvendégeinknek! Nálunk minden szükséges kelléket megtalál egy emlékezetes, pihentető nyaraláshoz Mindezt Balatonföldváron, a déli part egyik legszebb kisvárosában. Romantikus sétányokkal, gondozott szabad strandokkal, kulturális programokkal, kertmozival és a Balaton legszebb vitorláskikötőjével.

Jöjjön el, legyen a vendégünk és győződjön meg személyesen is szolgáltatásaink színvonaláról!

A Hotel Főnix Üdülési Csekk elfogadóhely!

Pulai GáborHotel Főnix****